De x8 voordelen van een zijden kussensloop

Niets voelt beter dan uw nachtrust genieten op een luxueus en fluweelzacht zijden kussen.

Hier zijn de x8 verbazingwekkende voordelen van onze zijden kussenslopen:

  1. Hypoallergeen::
  2. Anti-veroudering::
  3. Minder wrijving:
  4. Geen chemicaliën:
  5. Zuiver moerbeizijde::
  6. De beste kwaliteit:
  7. Temperatuur regulatie:
  8. Geen verward ochtend kapsel:

1) Hypoallergeen: : de hypoallergene eigenschappen van zijde doen wonderen in uw strijd tegen allergieën of uw gevoelige huid.

Zijde bevat een zeldzaam proteïne dat een natuurlijke weerstand bevat tegen stofmijten, ze zijn als het ware antibacterieel. Katoen daarentegen heeft de neiging allergenen aan te trekken, hierdoor kunt u s’ ochtends wakker worden met een droge hoest, een verstopte neus, of waterige ogen. Uw katoenen beddengoed inruilen voor zuiver zijde kan u wel eens meer goed doen dan allergie medicatie.

Mensen met een gevoelige huid kunnen ook ervaren dat wanneer zij overschakelen op zijde beddengoed zij wakker worden met minder huiduitslag, wallen onder de ogen, en minder rode plekken op de huid.

2) Anti-veroudering: De Flairth vezels in zijde zijn veel minder absorberend dan andere vezels zoals bijvoorbeeld katoen. Uw huid zal gezonder en jongen blijven wanneer het beter in staat is de natuurlijke huidvetten vast te houden terwijl u slaapt. En vergeet niet dan we ongeveer een derde van ons leven in bed doorbrengen.

Slapen op zijde kan onze huid zachter en gezonder houden omdat het beter in staat zal blijken de natuurlijke huidvetten vast te houden, en het kan u helpen in uw strijd tegen rimpeltjes. Katoen is absorberend, hierdoor zullen de huidverzorgingsproducten die u voor het slapen gaan zo zorgvuldig heeft aangebracht voor een deel door uw beddengoed worden geabsorbeerd. Doordat zijde veel minder absorberen is zullen dankzij uw zijden kussensloop uw huidverzorgingsproducten de gehele nacht hun heilzame werking op uw huid kunnen voortzetten.

3) Minder frictie: : de huid verliest het zijn elasticiteit, en veel mensen ontwikkelen slaap plooien die veroorzaakt worden door de frictie tussen de huid en de kussensloop. Zijden kussenslopen daarentegen hebben bewezen zeker 40% minder wrijving te veroorzaken dan andere stoffen waardoor rimpels en huid plooien minder kans krijgen.

4) Geen chemicaliën: : doordat onze kussenslopen nooit in aanraking geweest zijn met pesticiden of chemische toevoegingen zijn ze gezonder voor onze huid.

5) Zuiver moerbeizijde: in overeenstemming met de strengste eisen van OEKO TEX kunt u er gerust van zijn dat onze zijden producten gemaakt zijn van 100% zuiver moerbeizijde.

6) De beste kwaliteit: onze 22-Momme kussenslopen hebben een relatief hoge dichtheid waardoor ze zachter, dikker, duurzamer, en van een hogere kwaliteit zijn dan sommige van de goedkopere alternatieven die u worden aangeboden.

7)Temperatuur regulatie: Echt zijde bevat natuurlijke temperatuur regulatie eigenschappen die u koel zullen houden gedurende de gehele nacht, en die helpen voorkomen dat temperatuurswisselingen gedurende de nacht uw slaap zullen verstoren.

8) Geen verward ochtend kapsel: u zal wellicht denken dat een verward ochtend kapsel een onvermijdelijk onderdeel is van het wakker worden. Echter, wat de meest toonaangevende haarstilisten in hun branche al langere tijd weten is dat katoenen beddengoed verassend ruw is wanneer we het bekijken voor een microscoop. Hierdoor zal gedurende de nacht uw haar in de war raken, krijgt u dof en futloos haar, en kunnen gespleten haaruiteinden ontstaan.

Zijde is veel gladder dan katoen waardoor uw haar er gemakkelijker overheen glijdt en uw kapsel beter in model zal blijven.

Gegeven het feit dat een set of kwalitatief goede zijden kussenslopen uw leven lang mee kan gaan zullen de lange termijn voordelen van zijde de extra kosten meer dan goed maken.