Zijde is een natuurlijke vezel dat wordt gemaakt van de cocons van zijderupsen. Het ademend vermogen en het super zijdezachte gevoel is waar mensen het meest van houden. De productiekosten zijn echter hoog omdat er maar liefst 6600 zijderupsen nodig zijn om slechts 1 kg zijde te produceren.

Als uw slaapkamersfeer de laatste tijd een beetje somber heeft gevoeld, waarom kiest u dan niet voor iets comfortabelers?

Zijden Beddegoed Nederland

Als uw slaapkamersfeer de laatste tijd een beetje somber heeft gevoeld, waarom kiest u dan niet voor iets comfortabelers? Zijden beddengoed staat bekend om de gladde textuur die niet alleen ongelooflijk zacht en dromerig aanvoelt, maar ook eventuele wrijving op uw haar en huid vermindert, zodat u wanneer u wakker wordt er minder verkreukeld uitziet.

Behalve dat zijden lakens and zijden kussenslopen koel en luxueus aanvoelen, heeft de lichtgewicht stof ook nog de eigenschap om lichaamswarmte vast te houden, waardoor het een goed materiaal is voor degenen die graag in een koelere kamer slapen, zonder onder een hoop lagen op elkaar te stapelen.

100% zuivere zijden kussneslopen & lakens laten u niet alleen wegdromen in een dromerige diepe slaap, maar versterken ook de vitaliteit & metabolisme van uw huidcellen terwijl u slaapt.

buy silk bedding near me

Met behulp van zowel een zijden kussensloop & amp; een zijden laken is een betaalbare luxe die deel zou moeten uitmaken van ieders schoonheid & amp; steunpilaar voor zelfzorg.

Zelfzorg is tegenwoordig een hot topic, en zo belangrijk, vooral gezien wat er op dit moment in de wereld gebeurt. En we zijn er helemaal voor!/p>
IHet is te gemakkelijk om betrokken te raken bij het helpen van anderen, het zorgen voor je partner, ouders, kinderen en vrienden. Misschien ben je gefocust op het uitblinken in je werk, het bevorderen van je carrière en het verzorgen van de dagelijkse taken.

Met dat alles en meer stapelen op je “dagelijkse bord”, vergeet je te vaak jezelf de zorg en aandacht te geven die je nodig hebt. Maar het zijn die vaak verwaarloosde eenvoudige daden van zelfzorg die ons helpen er te blijven voor onze vrienden en familie en op de lange termijn meer te doen. Zonder hen riskeren we de kans op een burn-out.

Bij Flair Silk vieren we graag de schoonheid van de zelfzorg.

Onze favoriete manier om in onszelf te investeren is natuurlijk met zijde! Maar het gaat niet alleen om het hebben van een luxe en duurzaam (gezond voor jou, gezond voor de planeet) beddengoed of een zijden kussensloop. Zijde heeft de kracht om onze mentaliteit te verbeteren, stress te verlichten en de slaap te verbeteren. Zijde kan ons zelfvertrouwen vergroten en ons zelfrespect verbeteren.

Zijden lakens & amp; Kussenslopen kunnen uw zelfvertrouwen vergroten

ijde is een van de meest gekoesterde stoffen ter wereld, waardoor we ons getroost, ontspannen en mooi voelen. Elke nacht onder zijden lakens glijden kan de gemakkelijkste manier zijn om elke dag in je zelfzorg te investeren door een positief gevoel van eigenwaarde aan te moedigen.

Heel eenvoudig: kwaliteitszijde is een investering. Het is niet mogelijk om een ​​set hoogwaardige lakensets te vinden in uw locale winkelcentrum. Je doet onderzoek om de beste kwaliteit zijde te vinden, investeert in deze kwaliteit en zorgt goed voor uw zijde. Dooruzelf waardevolle zijde te schenken, kunt u op een diepgaande manier tegen uzelf zeggen dat u er toe doet.

Op een meer fysiek niveau is het dragen van zijde een onmiddellijke boost voor zelfvertrouwen. Onze zijden nachthemden, badjassen en pyjama’s zijn ontworpen om niet alleen geweldig aan te voelen, maar er ook geweldig uit te zien. We gebruiken klassieke, op maat gemaakte ontwerpen die zowel comfortabel als flatterend zijn. Het gevoel van zijde op je huid doet je glimlachen, want je voelt je als een miljoen dollar.

Zijde is Goed Voor Uw Gezondheid

U beseft het misschien niet, maar wat er op uw bed ligt, kan een verschil maken voor uw gezondheid. Synthetische en gefabriceerde stoffen kunnen een breed scala aan problemen veroorzaken, zoals zweten, jeuk, irritatie en slechte slaapkwaliteit. In plaats daarvan kan het kiezen van natuurlijke vezels zoals zijde u helpen om gemakkelijk te rusten en uw gezondheid van de ene op de andere dag te verbeteren. Slapen in zijde helpt je om het meeste uit je slaap te halen op de meest comfortabele, luxueuze manier die mogelijk is.

Zijde Verminderd Stress

Stress maakt geen schijn van kans in de aanwezigheid van zijde. Deze fijne stof voelt zo geruststellend en rustgevend aan op onze huid dat we niet anders kunnen dan onze onophoudelijke gedachten of zorgen laten wegglippen. Trek ‘s avonds na een drukke dag uw favoriete zijden nachtjapon of badjas aan en geniet van wat rust.

Waarom zou u zijde geen onderdeel maken van uw avondroutine om de zelfzorg echt op te voeren? Hier zijn een paar van onze favoriete manieren om tot rust te komen na een stressvolle dag:

  • Trek een comfortabele zijden pyjama aan.
  • Schakel uw favoriete afspeellijst met ontspannende muziek in.
  • Als je vastzit, probeer dan de drie beste momenten van de dag op te schrijven.
  • EGeniet van een speciale traktatie zoals een chocoladetruffel of een warme kop nieuwe kruidenthee.
  • Doe een gezichtsmasker of andere huidverzorgingsroutine.
  • Organiseer iets met aandacht, zoals een lade met oude spullen of een doos met foto’s.
  • Doe wat lichte rekoefeningen.
  • Doe een geleide meditatie om te slapen.
  • Zijde en Zelfzorg: Een Mooi Paar

Soms kan een beetje toegeven een verbazingwekkende verandering in uw mentale en fysieke gezondheid teweegbrengen. We hebben het niet over toffeesijscoupes of een reis van een week naar de spa. We hebben het over het gebruik van eenvoudige traktaties voor ons lichaam, geest en ziel. Dagelijkse rituelen die het lichaam en de geest voeden, kunnen verschuivingen maken voor diegenen onder ons die het leven beter willen omarmen, niet sneller.

Zijde is misschien wel de gemakkelijkste manier om elke dag van jezelf te genieten. Gewoon uw beddengoed verschonen of uzelf trakteren op een nieuwe zijden hemd kan de eerste stap zijn naar een geheel nieuwe ik