Retourneren & Terugbetaling

Binnen maximaal 30 dagen na ontvangst.

Als het product beschadigd is, of indien u om andere redenen niet tevreden bent dan dient u eerst de klantenservice op de hoogte te stellen van uw voornemen het product te retourneren.

Als u dit niet doet verliest u ieder recht om te retourneren.

Alle bestellingen kunnen worden geannuleerd voordat ze worden verstuurd. Als uw bestelling al betaald is en u wilt de bestelling wijzigen, of u wilt van de bestelling afzien, neem dan alstublieft binnen 12 uur contact met ons op.

Een 10% vergoeding voor service en verwerkingskosten zal worden ingehouden.

Terugbetaling

Als u een terugbetaling aanvraagt, is het terugbetaalde bedrag exclusief de oorspronkelijke verzendkosten die zijn gemaakt door Flair Pure Silk Pillowcase.

Er is geen terugbetaling mogelijk op bestellingen onder de €20 (dit wegens verpakking en verwerkingskosten).

Terugbetalingen kunnen op krediet worden gehouden op uw account voor toekomstige aankopen als u dit wenst. Dit krediet kan op ieder gewenst moment worden terugbetaald nadat u dit bij onze klantenservice heeft afgesproken.

Of u kunt op elk moment om terugbetaling van het verschuldigde bedrag verzoeken door contact op te nemen met het klantenserviceteam.

U kunt uw product tot 30 na aankoop terugsturen om her te ruilen, of voor een terugbetaling (minus de transportkosten, en voor bestellingen van €20 of meer) onder de volgende voorwaarden

  • Artikelen moeten worden teruggestuurd naar het oorspronkelijke verzendmagazijn(adres wordt meegedeeld door het klantenserviceteam)
  • De goederen mogen niet zijn gemarkeerd, beschadigd of gekrast.
  • De goederen dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking en in oorspronkelijke conditie.
  • Alle teruggestuurde artikelen zullen worden geïnspecteerd.